tisdag 13 november 2012

tröttsamheten.

Jag har inte skrivit här på ett tag är jag medveten om. Jag gav upp ett tag. Ingen anledning alls egentligen, det bara blev så. jag sitter i alla fall här, på samma plats som vanligt, med samma tankar och känslor som vanligt. Ingenting har förändrats.

Ibland så vill jag bara skrika ut och berätta hur idiotiska alla är som gnäller över småskit. Det är det jag ältar, att jag aldrig kan be dom dra åt helvete med sina fjuttiga problem, som inte ens borde kallas problem. Idag pratade jag med en vän i telefon, och jag fick inte en syl i vädret, jag ringde för att jag behövde prata, men det gick inte. Det var för mycket andra problem i vägen. Det är alltid så. Folk tror att jag är så stark eftersom jag varit med om så mycket, så problem är inte ens problem för mig. Det är så himla fel dock. Det är klart jag också har saker jag behöver prata om. Det finns saker jag behöver gråta ut över. Jag blir bara så trött.

2 kommentarer:

  1. Det är så dumt det där. När man verkligen behöver prata men den personen man vill prata med pratar på om sitt eget. Jag känner mig så ivägen då och det blir inget seriöst prat från min sida, bara en klump nånstans. Jag antar att jag måste kräva helt enkelt, folk menar nog inget illa men... dumt.

    kram!

    SvaraRadera
  2. klart dem inte menar någonting illa, men att sätta sig in i en annans situation på det sättet kan vara svårt. Man dömer ju ingen, men det kan vara så otroligt jobbigt.

    SvaraRadera