tisdag 23 juli 2013

Ett nytt jag.

Den här bloggen har handlat oerhört mycket om hur det varit för mig när det gäller min diagnos. Jag ha tänkt att gå vidare från detta nu och istället fokusera på annat i mitt liv. Det är ingen mening att leva i det förgångna längre. Jag mår bra för den jag är och de jag har runt omkring mig älskar mig för just mig. 

Jag har mått oerhört bra den senaste tiden utan några tankar på det här. Det har smält in i mitt liv att jag har MRKH och det är ingenting jag tänker på varje dag. Istället har jag lika "värdsliga" problem som alla andra och det känns ofantligt bra. Mitt liv idag ser mycket annorlunda ut till skillnad på hur allting var då. Förut var jag deprimerad och förstörd, idag är jag lycklig och nöjd. 

Jag har börjat träffa en person som jag trivs bra med, och vi har också träffats innan. Det som förstörde allting då var min osäkerhet i mig själv, att jag inte kunde säga rakt ut hur allting var. Denna gången är jag mer lugn och sansad, och jag hoppas att jag inte förstör allting igen. Förhoppningsvis ha jag lite mer stake än vad jag hade förut. 

Allting handlar egentligen om att vara säker i sig själv, för utan självförtroendet kan ingen komma någonstans. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar